fbpx

סהרוני שקדים אקסטרא טעימות

כמות: כ-50 עוגיות
רמת קושי: קל
זמן אפייה: כ-15 דקות

החומרים:

  • 2 כוסות קמח 'נפלאות' (כוס = 240 מ"ל)
  • 1 כוס שקדים טחונים
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 150 גרם חמאה או מחמאה רכה
  • 3 חלמונים L
  • 4 כפות סירופ מייפל ( לא חובה)
  • 1 כפית תמצית שקדים

לציפוי:

  • 3 חלבונים
  • 150 גרם שקדים פרוסים

אופן ההכנה:

  • ללוש את כל החומרים לבצק רך וגמיש, נעים לעבודה.
  • ליצור סהרונים, לטבול בחלבון ולגלגל בשקדים.
  • לאפות בתנור שחומם מראש על 170° כ-15 דקות
  • לאחר האפיה לפזר אבקת סוכר
נועם זיגדון

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!