fbpx

"אנחנו מבינים רק בקמח
ועושים את זה הכי טוב שאפשר"

קמח נפלאות · since 1921

קמח חיטה מלאה 100%

קמח עשיר בסיבים תזונתיים ללא צורך בניפוי

קמח חיטה 80%

קמח עשיר בסיבים תזונתיים ללא תוספות

קמח כוסמין לבן

בעל ערכים תזונתיים גבוהים
ללא צורך בניפוי

קמח חיטה לבן

למאפים ברמה אחרת!
ללא צורך בקירור

קמח נפלאות מיוצר על ידי טובי המומחים, בטכנולוגיות מתקדמות, ומגרעיני חיטה איכותיים שנבחרים בקפידה על מנת להבטיח שימור מלא של כל הערכים הטבעיים והבריאים של הקמח. הקמח מגיע אליכם מנופה טרי ונקי לחלוטין, באריזה סגורה הרמטית, ללא צורך בניפוי או קירור ובכשרות הבד"צ העדה החרדית.

המתכונים שמצליחים כבר שנים...

בחרו את המתכון שלכם עם קמח נפלאות, מתוך עשרות מתכונים שתמיד מצליחים

לחם זיתים
ועגבניות מיובשות

לחם דגנים

לחמניות שאור

הטיפים שלנו לאפיה מוצלחת

הקצפת ביצים

לקבלת קצף יציב יש להקפיד: שקערת המיקסר והמקצף יהיו יבשים לגמרי. שחלבון הביצים יהיו ללא טיפת חלמון. שהביצים יהיו בטמפרטורת החדר. להוסיף את הסוכר לאחר כדקה של הקצפה, ולאחר מכן להמשיך בהקצפה.

עוגת שמרים [1]

עוגות שמרים הולכים טוב יותר עם קוביות שמרים.

עוגת שמרים [2]

על מנת להמנע מטעם חרוך בשוקולד מומלץ להשתמש בשוקולד משובח שהצמקאו לפחות 60% או שוקולד עם % שומן גבוה (כמו נוטלה או פסק זמן וכדומה).

עוגה בחושה [1]

תוכלו לגוון ולהכין את העוגות הבחושות שלכם בתבניות שקעים להגשה אישית. במקרה כזה יש למלא מעט פחות מגובה של 3/4.

עוגה בחושה [2]

מומלץ להבריש את העוגה מעט עם מיץ תפוזים, או רום, או קקאו עם מים חמימים.

טריות

לקבלת מאפה שמרים טרי גם לאחר ההקפאה: הפשירו לטמפרטורת החדר, חממו תנור ל – 150 מעלות, הניחו קערת מים בתחתית התנור והכניסו את המאפה למשך מספר דקות. ירגיש לכם כאילו יצא עכשיו טרי מהתנור.

עוגה בחושה [3]

אין לחתוך את העוגה בעודה חמה ואף מומלץ להשאיר בתבנית במשך 20 הדקות הראשונות.

הכנה לאפיה [1]

כדאי לייחד במטבח – סרגל או סרט מידה שמיוחד רק למאפים. יעזור לכם לחיתוכים מדוייקים ומדידות שונות בעת הצורך.

להשיג ברשתות השיווק הנבחרות

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!