fbpx

סהרונים ממולאים ב-10 דקות

סהרונים ממולאים, פריכים, מתוקים ונמסים בפה. בקלות ובמהירות מקמח חיטה 80%.
רמת קושי: בינוני
זמן הכנה: כשעה וחצי
זמן אפייה: 15 דקות

החומרים:

3 וחצי כוסות קמח חיטה 80%
200 גרם חמאה רכה או מרגרינה
כפית וחצי אבקת אפיה
2 סוכר וניל
3 כפות אבקת סוכר
חצי כוס מיץ תפוזים
שליש כוס שמן

למילוי:

2 תפוחי עץ חתוכים לקוביות קטנות
1 כפית מיץ לימון
רבע כפית קינמון
3 כפות סוכר
ומערבבים

ניתן למלא גם בריבה, נוטלה, ממרח תמרים או רחת לוקום

אופן ההכנה:

– מכניסים הכל לקערה ומעבדים לבצק רך ואחיד.

– עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה.

– מחלקים ל 4 חלקים, מקמחים את משטח העבודה ואת המערוך ומרדדים לעיגול.

– חותכים למשולשים, מניחים את המילוי בחלק הרחב ומגלגלים לקרואסון.
(אפשר גם לרדד, להניח מילוי לאורך ולגלגל לרולדה)

– מכניסים לתנור מדף שני מלמטה בחום של 175 מעלות במשך כ 15 דקות.

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!