1 ק"ג קמח 'נפלאות'
½'2 כוסות מים פושרים (כוס = 240 מ"ל)
½ כוס שמן
½-2 כפות שמרים יבשים
1 כף פטרוזיליה יבשה
¼ כפית פלפל שחור
¼ כפית אבקת שום
2 כפות סוכר
1 כף מלח
לשים בתחתית הקערה את השמרים, הסוכר, כוס מים אחת, כף קמח ולערבב
להוסיף מעל את הקמח, המלח, התבלינים ויתרת המים, ללוש היטב ולהוסיף את השמן
להתפיח, להוריד אוויר ולהתפיח שוב
לחלק ל- 12- 10 חלקים, לכדרר כל חלק לכדור חלק ולהתפיח 20 דקות
להבריש בביצה ולאפות בתנור שחומם מראש על 180° עד שמזהיב
להוציא, ולחתוך יפה את הקצה העליון של הלחמניה
לרוקן את התוכן ולהבריש את פנים הלחם במעט שמן זית
לאפות 10 דקות לייבוש
לצקת מרק סמיך ורותח ולהגיש