דילוג לתוכן
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
תפריט
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
האתר
בהרצה
₪
0.00
0
עגלת קניות
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
תפריט
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
₪
0.00
0
עגלת קניות
חלות ולחמים
לחם כפרי
אפוי בשקית קוקי
החומרים:
1 ק"ג 'קמח חלה נפלאות'
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1 כף מלח
כ 2.5 + כוסות מים פושרים
(כוס = 240 מ"ל)
1/4 כוס שמן
ניתן להעשיר את הלחם עם גרעיני חמניות / בצל מטוגן / טבעות זיתים וכדו'
אופן ההכנה:
מכניסים לקערה את השמרים, הסוכר, כוס מים אחת, כף קמח אחת ולערבב
להוסיף מעל את הקמח, המלח, השמן, ויתרת המים וללוש במיקסר כ- 6 דקות
להתפיח
להוריד אוויר ושוב להתפיח
לחלק את הבצק ל-8 חלקים ולרדד כל כדור למלבן
לקפל את החלק העליון עד למרכז ואת החלק התחתון להניח מעל
לרדד שוב ולכדרר לכדור
להכניס לשקית קוקי, לעשות חריץ במרכז עם סכין חדה ולפזר קמח מעל הלחם
לקשור את השקית קוקי ולהתפיח 20 דקות
לאפות בתנור שחומם מראש על-180° כ-25 דקות
נועם זיגדון
חזרה לכל המתכונים
הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'
וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!
רשמו אותי
הצטרפות לקבוצת
ה-WhatsApp שלנו