fbpx
רמת קושי: קל
זמן אפייה: 15 דקות

החומרים:

  • 500 גר' קמח לחם נפלאות
  • 15 גר' שמרים יבשים
  • חצי כף מלח
  • כף סוכר
  • 350 מ"ל מים

לטבילת הבייגל:

  • 1 ליטר מים
  • 100 גר' סילאן
  • כפית סודה לשתיה
  • מרתיחים את המים והסילאן,
  • לאחר הרתחה מוסיפים את הסודה לשתיהוממשיכים בהרתחה עד שאין קצף

 

לסירופ סוכר

  • 100 גר' סוכר
  • 200 גר' מים
  • להרתיח 10 דקות

 

אופן ההכנה:

  • לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות
  • מתפיחים חצי שעה
  • מחלקים לכדורים בגודל 65 גר'
  • מניחים ל10 דקות
  • מגלגלים כל כדור ללחמניה
  • טובלים כל לחמניה בסיר הרותח – דקה מכל צד, ומניחים בתבנית אפיה
  • חורצים מעל הלחמניה 2 חריצים לאורך
  • אופים את הלחמניות ב250 מעלות 15 דקות.
  • מוציאים ומברישים בסירופ סוכר

ניתן לפזר מעל שומשום או סוכר גבישי.

יפעת רגב

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!