דילוג לתוכן
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
תפריט
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
האתר
בהרצה
₪
0.00
0
עגלת קניות
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
תפריט
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
₪
0.00
0
עגלת קניות
חלות ולחמים
רמת קושי:
קל
זמן אפייה:
15 דקות
החומרים:
500 גר' קמח לחם נפלאות
15 גר' שמרים יבשים
חצי כף מלח
כף סוכר
350 מ"ל מים
לטבילת הבייגל:
1 ליטר מים
100 גר' סילאן
כפית סודה לשתיה
מרתיחים את המים והסילאן,
לאחר הרתחה מוסיפים את הסודה לשתיהוממשיכים בהרתחה עד שאין קצף
לסירופ סוכר
100 גר' סוכר
200 גר' מים
להרתיח 10 דקות
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות
מתפיחים חצי שעה
מחלקים לכדורים בגודל 65 גר'
מניחים ל10 דקות
מגלגלים כל כדור ללחמניה
טובלים כל לחמניה בסיר הרותח – דקה מכל צד, ומניחים בתבנית אפיה
חורצים מעל הלחמניה 2 חריצים לאורך
אופים את הלחמניות ב250 מעלות 15 דקות.
מוציאים ומברישים בסירופ סוכר
ניתן לפזר מעל שומשום או סוכר גבישי.
יפעת רגב
חזרה לכל המתכונים
הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'
וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!
רשמו אותי
הצטרפות לקבוצת
ה-WhatsApp שלנו