6 ביצים מידה m בטמפרטורת החדר
כוס וחצי סוכר (כוס = 180 מ"ל)
כוס שמן
קורט מלח
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח כוסמין לבן נפלאות (או קמח לבן)
כוס וחצי קוקוס לבן
2 אבקת אפיה
פרוסות תפוזים דקות
מקציפים את הביצים במהירות גבוהה ומוסיפים את הסוכר והמלח.
מוסיפים בעדינות את השמן, ממשיכים בהקצפה 2 דקות נוספות ומוסיפים את המיץ.
מורידים מהירות ומוסיפים את הקמח, הקוקוס ואבקת האפייה ומערבבים עד לאיחוד (לא מעבר לזה).
מסדרים בתחתית התבנית פרוסות תפוז ויוצרים את הבלילה מעל.
מכניסים לתנור בחום של 155 מעלות למשך שעה ו 10 דקות ומוציאים לאחר בדיקה עם קיסם יבש.