4 כוסות קמח חיטה לבן
כוס שמן
כוס מים רותחים
כפית אבקת אפיה
פית מלח
להברשה:
ביצה טרופה
כפית מים
חצי כפית מלח
לפי הטעם, או מה שיש לכם במלאי.
גבינות
פירה
טונה או בשר
– מכניסים הכל לקערה, לשים עד לקבלת בצק אחיד, ומכסים למשך 10 דקות.
– מחלקים את הבצק ל – 3 (שיהיה יותר קל לרדד), מרדדים כל חלק, וקורצים עיגולים אחידים בגודלם.
– מניחים את המילוי במרכז, סוגרים לחצי ירח, ומהדקים את הקצוות.
– מברישים, מפזרים שומשום לפי הטעם, ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות עד להזהבה.