fbpx

לחם טורקי

רמת קושי: בינוני
זמן הכנה: 30 דק'

החומרים:

  • 4 כוסות קמח לבן "נפלאות" (כוס = 240 מ"ל)
  • 1-1/2 כוסות מים 
  • 1/4 כוס שמן 
  • 3/4 כף מלח 
  • 1 כף סוכר 
  • 1 כף שמרים 
  • 1 כף חומץ

לציפוי

  • 1/2 כוס מים 
  • 1/2 כפית מלח 

אופן ההכנה:

ללוש את החומרים לבצק אחיד כ-5  דקות 

להניח לתפיחה כ-45 דקות 

לחלק ל-3 כדורים ולגלגל לבאגט 

להניח חצי שעה לתפיחה 

לפזר מעט קמח עם מסננת 

לרסס את הלחם עם המים והמלח 

לחרוץ חריצים עם סכין חדה 

לאפות ב-200° כחצי שעה 

נועם זיגדון

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!