דילוג לתוכן
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
תפריט
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
האתר
בהרצה
₪
0.00
0
עגלת קניות
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
תפריט
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
₪
0.00
0
עגלת קניות
לחם סודה אירי עם חמוציות
ללא כל צורך בהתפחה או שמרים!
החומרים:
4 כוסות קמח 'נפלאות'
(כוס = 240 מ"ל)
1 כפית 'גדושה' סודה לשתייה
½- 1 כפות סוכר
1 כפית מלח
1 ביצה L
50 גרם חמאה מומסת
1+3/4 כוסות ריוויון
1 כוס חמוציות
2 כפות גרעיני חמנייה קלופים
אופן ההכנה:
מכניסים לקערה את הקמח, הסודה לשתייה, הסוכר והמלח ומערבבים.
בקערה נוספת טורפים את הביצה עם החמאה והריוויון.
מעבירים את הבלילה אל קערת הקמח ומערבבים עד שמתקבל גוש בצק אחיד ומוסיפים את החמוציות
מקמחים משטח עבודה, מגלגלים את הבצק לכדור, ומצפים את חלקו העליון של כדור הבצק בגרעיני חמנייה
מקמחים את כדור הבצק מכל הצדדים ועושים חתך בצורת איקס במרכז הכדור
אופים ב- 150° במשך כ-50 דקות עד שהלחם מזהיב
נועם זגדון
חזרה לכל המתכונים
הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'
וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!
רשמו אותי
הצטרפות לקבוצת
ה-WhatsApp שלנו