דילוג לתוכן
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
תפריט
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
האתר
בהרצה
₪
0.00
0
עגלת קניות
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
תפריט
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
₪
0.00
0
עגלת קניות
חלות ולחמים
לחם קסטן פשוט מושלם
רמת קושי:
קל
זמן אפייה:
כ-45 דקות
החומרים:
500 גרם קמח לחם של נפלאות
1 ביצה L
4 כפות שמן
1 כף סוכר
1 כף שמרים
½ כף מלח
250 מ"ל מים פושרים
אופן ההכנה:
מתאים לתבנית קסטן 30×10 ס"מ
ללוש לבצק אחיד במשך כ-10 דקות, לכסות ולהתפיח כשעה
להעביר למשטח מקומח ולפתוח במערוך למלבן גדול ודק (חשוב להוציא את האויר)
לקפל את הבצק משני הצדדים עד למרכז, לפתוח שוב במערוך ולגלגל ללחם לאורך הבצק
להכניס לתבנית קסטן משומנת, לסגור ולהתפיח שוב כ-45 דקות
לאפות בתנור שחומם מראש על 170° כ-45 דקות
לקרר ולפרוס
*אפשר להחליף לקמח לבן, קמח מלא, קמח כפרי וקמח כוסמין
נועם זיגדון
חזרה לכל המתכונים
הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'
וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!
רשמו אותי
הצטרפות לקבוצת
ה-WhatsApp שלנו