החומרים:
- 1 ק"ג קמח 'נפלאות'
- ½-1 כפות שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- 1 כף מלח
- ½-2 כוסות מים פושרים (כוס = 240 מ"ל)
- ¼ כוס שמן
למילוי
למילוי:
- 1 גבינת בוראטה
- 150 גרם גבינת שמנת
- 2 כפות רוטב פסטו
- גבינה קשה מהסוג האהוב עליכם -פולין / גודה / בולגרית
- תוספות אהובות – פיטריות /עגבניות שרי / זיתים
- 2 כפות שמן זית
- 2 שיני שום כתוש
- מעט שומשום לקישוט
אופן ההכנה:
- ללוש במיקסר לבצק אחיד כ-6 דקות
- להתפיח כחצי שעה
- לחלק את הבצק ל-5 כדורים
- לפתוח כל כדור לעיגול גדול
- להניח בתבנית משומנת כולל השוליים
למילוי:- 1 גבינת בוראטה
- 150 גרם גבינת שמנת
- 2 כפות רוטב פסטו
- גבינה קשה מהסוג האהוב עליכם -פולין / גודה / בולגרית
- תוספות אהובות – פיטריות /עגבניות שרי / זיתים
- 2 כפות שמן זית
- 2 שיני שום כתוש
- מעט שומשום לקישוט
מילוי:
- להכניס את הגבינת שמנת לשקית זילוף
- לזלף לאורך כל הבצק פס בקצה
- לקפל את הבצק מעל הגבינה
- למרוח רוטב פאסטו במרכז
- לפזר את הגבינות והתוספות
- למרוח את הבצק בשמן עם שום כתוש
- לפזר שומשום
- לאפות בתנור שחומם מראש על 200° עד שמשחים
♦ כשהמאפה חם להניח את הבוראטה במרכז ולפזר בזיליקום טרי