fbpx

מאפה גבינה עם בוראטה

החומרים:

  • 1 ק"ג קמח 'נפלאות'
  • ½-1 כפות שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • ½-2  כוסות מים פושרים (כוס = 240 מ"ל)
  • ¼ כוס שמן 

למילוי

 

למילוי:

  • 1 גבינת בוראטה 
  • 150 גרם גבינת שמנת 
  • 2 כפות רוטב פסטו 
  • גבינה קשה מהסוג האהוב עליכם -פולין / גודה / בולגרית
  • תוספות אהובות – פיטריות /עגבניות שרי / זיתים
  • 2 כפות שמן זית 
  • 2 שיני שום כתוש 
  • מעט שומשום לקישוט 

אופן ההכנה:

  • ללוש במיקסר לבצק אחיד כ-6 דקות 
  • להתפיח כחצי שעה 
  • לחלק את הבצק ל-5 כדורים 
  • לפתוח כל כדור לעיגול גדול 
  • להניח בתבנית משומנת כולל השוליים 
    למילוי:

    • 1 גבינת בוראטה 
    • 150 גרם גבינת שמנת 
    • 2 כפות רוטב פסטו 
    • גבינה קשה מהסוג האהוב עליכם -פולין / גודה / בולגרית
    • תוספות אהובות – פיטריות /עגבניות שרי / זיתים
    • 2 כפות שמן זית 
    • 2 שיני שום כתוש 
    • מעט שומשום לקישוט 

מילוי:

  • להכניס את הגבינת שמנת לשקית זילוף 
  • לזלף לאורך כל הבצק פס בקצה 
  • לקפל את הבצק מעל הגבינה 
  • למרוח רוטב פאסטו במרכז 
  • לפזר את הגבינות והתוספות
  • למרוח את הבצק בשמן עם שום כתוש 
  • לפזר שומשום 
  • לאפות בתנור שחומם מראש על 200° עד שמשחים 

♦ כשהמאפה חם להניח את הבוראטה במרכז ולפזר בזיליקום טרי

 

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!