fbpx

מאפינס עננים – מחופשים לליצן

מאפינס עננים מחופשים לליצן
רמת קושי: קל

החומרים:

המצרכים:

250 מ"ל שמנת צמחית או מתוקה 

1 ביצה L 

⅔ כוס סוכר (כוס = 240 מ"ל)

¼ כוס שמן 

½-1 כוסות קמח תופח 'נפלאות'

1 כפית תמצית וניל 

מטבעות שוקולד 

 

לגנאש:

½ כוס שמנת מתוקה/צמחית 

100 גרם שוקולד מריר 

להמיס במיקרוגל או על הגז 

 

לקישוט:

לקישוט: גביעי גלידה קטנים, סוכריות מכל סוג, ועוד ככל העולה על רוחכם..

אופן ההכנה:

להקציף במטרפה את הביצה עם השמנת המתוקה, התמצית וניל והשמן, להוסיף את הסוכר והקמח ולערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה 

לצקת לתוך תבנית מאפנס 

להטביע מטבע שוקולד 

לאפות בתנור שחומם מראש על 180° עד שקיסם יוצא יבש (כרבע שעה)

לקשט כיד הדמיון עד דלא ידע..

נועם זיגדון

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!