רמת קושי: קל
החומרים:
- 1 גביע קוטג' ( 250 גרם)
- 3 ביצים L
- 1 כוס קמח תופח 'נפלאות' (כוס = 240 מ"ל)
- 1 כוס תירס (משומר)
- 200 גרם גבינה צהובה מגוררת
- 1/2 כוס שמן
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- שומשום לקישוט
אופן ההכנה:
- לערבב הכל יחד בקערה
- לשמן תבנית שקעים (ולרפד בנייר אפיה)
- למלא בתערובת עד ל- 3/4 מהגובה
- לפזר שומשום
- לאפות 30 דקות על 180°
את התירס אפשר להחליף בטבעות זיתים, פטריות, בצל מטוגן ועוד
נועם זיגדון