fbpx

מופלטה

תרבחו ותסעדו
כמות: 40
רמת קושי: בינוני

החומרים:

  • 1 ק"ג קמח
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 שקית אבקת אפיה 
  • 3 כוסות מים פושרים (כוס = 240 מ"ל)
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 כפות דבש 

מומלץ לאכול בתוספת

חמאה

דבש

שוקולד

אופן ההכנה:

 

  • ללוש את הבצק ללא השמן 
  • לאחר שהבצק חלק הוסיף את השמן 
  • לחלק ל- 40 כדורים קטנים 
  • לשפוך שמן על השיש להניח את הבצק 
  • לכסות בניילון ניצמד 
  • להניח לחצי שעה מנוחה  
  • לחמם מחבת טפלון 
  • לפתוח דק כל כדור בנפרד
  • את המופלטה הראשונה להפוך, להניח מופלטה על הראשונה, להפוך יחד, ושוב לפתוח בצק להניח על העליונה ולהפוך
נועם זיגדון

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!