כמות: 40
רמת קושי: בינוני
החומרים:
- 1 ק"ג קמח
- 3 כפות סוכר
- 1/2 שקית אבקת אפיה
- 3 כוסות מים פושרים (כוס = 240 מ"ל)
- 1/4 כוס שמן
- 2 כפות דבש
מומלץ לאכול בתוספת
חמאה
דבש
שוקולד
אופן ההכנה:
- ללוש את הבצק ללא השמן
- לאחר שהבצק חלק הוסיף את השמן
- לחלק ל- 40 כדורים קטנים
- לשפוך שמן על השיש להניח את הבצק
- לכסות בניילון ניצמד
- להניח לחצי שעה מנוחה
- לחמם מחבת טפלון
- לפתוח דק כל כדור בנפרד
- את המופלטה הראשונה להפוך, להניח מופלטה על הראשונה, להפוך יחד, ושוב לפתוח בצק להניח על העליונה ולהפוך
נועם זיגדון