fbpx

משולשים מלוחים

רמת קושי: קל

החומרים:

5 כוסות קמח (כוס = 240 מ"ל)

1 כף שמרים יבשים

1 כוס מים פושרים

1/2 כוס שמן

1/2 מרגרינה

3/4 כף מלח

אופן ההכנה:

ללוש לבצק אחיד, לכסות, ולהניח 10 דקות למנוחה

לחלק ל- 4 כדורים ולרדד דק דק בין שני דפים

להבריש בביצה ולפזר שומשום וקצח

לחתוך לריבועים בגודל הרצוי וכל ריבוע לחתוך למשולש

לאפות בתנור שחומם מראש על 180° עד שמשחים מעט

נועם זיגדון

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!