רמת קושי: קל עד בינוני
זמן בישול: כחצי שעה
החומרים:
לבצק:
- 2 כוסות קמח נפלאות – (כוס = 240 מ"ל)
- 1 כוס מים פושרים – (כוס = 180 מ"ל)
- 1 כף שמן
- קורט מלח
למילוי:
- 100 גרם בשר טחון
- בצל בנוני מגורד
- פטרוזיליה קצוצה
- פלפל שחור
- מלח
אופן ההכנה:
לטגן יחד במחבת כמה דקות
ללוש את הקמח, המים והמלח, ולהוסיף את השמן
לרדד את הבצק לעלה דק דק
לקרוץ 3 עיגולים בגדלים שונים
לסדר את העיגולים זה לצד זה כשאחד עולה על השני בקצה
לשים לאורך העיגולים במרכז מעט בשר ולקפל את הבצק מעל הבשר
להשאיר רווח של 1 ס"מ בהתחלה ובסוף
לגלגל מהעיגול הקטן לכיוון העיגול הגדול
להדביק קצוות עם מעט מים
לאדות בסיר אידוי או קוסקוס למשך חצי שעה
נועם זיגדון