fbpx

מתכון לקרעפלך שושנים

רמת קושי: קל עד בינוני
זמן בישול: כחצי שעה

החומרים:

לבצק:

  • 2 כוסות קמח נפלאות – (כוס = 240 מ"ל)
  • 1 כוס מים פושרים – (כוס = 180 מ"ל)
  • 1 כף שמן
  • קורט מלח

 

למילוי:

  • 100 גרם בשר טחון
  • בצל בנוני מגורד
  • פטרוזיליה קצוצה
  • פלפל שחור
  • מלח

אופן ההכנה:

לטגן יחד במחבת כמה דקות

ללוש את הקמח, המים והמלח, ולהוסיף את השמן

לרדד את הבצק לעלה דק דק

לקרוץ 3 עיגולים בגדלים שונים

לסדר את העיגולים זה לצד זה כשאחד עולה על השני בקצה

לשים לאורך העיגולים במרכז מעט בשר ולקפל את הבצק מעל הבשר

להשאיר רווח של 1 ס"מ בהתחלה ובסוף

לגלגל מהעיגול הקטן לכיוון העיגול הגדול

להדביק קצוות עם מעט מים

לאדות בסיר אידוי או קוסקוס למשך חצי שעה

נועם זיגדון

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!