1 ק"ג קמח 'נפלאות'
2 כפות שמרים יבשים
½ כוס סוכר (כוס = 240 מ"ל)
100 גרם חמאה או מחמאה רכה
2 כוסות מים חמימים
½ כוס שמן
2 ביצים
למילוי קינמון – לערבב בקערה :
50 גרם מחמאה או חמאה
¼-1 כוסות סוכר לבן או חום
2 כפות קינמון
לגלייז:
4 כפות סוכר
1 כף עד ½-1 כפות מים
לבצק:
ללוש לבצק אחיד ורך ולהתפיח כשעה
לחלק את הבצק ל-5 חלקים שווים
כל חלק לפתוח למלבן דק וארוך
למרוח במילוי הקינמון
לגלגל לרולדה
להכניס למקפיא ל-20 דקות
לחתוך לפרוסות בעובי של 2 ס"מ
להכניס כל שבלול לתבנית שקעים
למרוח ביצה טרופה
לאפות בתנור שחומם מראש על 180° עד שמזהיב
כשהסינבון מתקרר לזלף את הגלייז ולפזר גבישי סוכר לקישוט