200 גרם מרגרינה מופשרת
200 גרם אבקת סוכר
3 ביצים בטמפרטורת החדר
2\1 ק"ג קמח תופח נפלאות
קורט מלח
1 כוס שברי שקדים (כוס = 180 מ"ל)
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כוס שוקולד מריר קצוץ דק
בקערת המיקסר מכניסים את המרגרינה (מומלץ לפזר אותם בצדדים בעזרת לקקן) ואת אבקת הסוכר ועם וו גיטרה מתחילים בלישה איטית.
מוסיפים בהדרגה את הביצים, את הקמח (מומלץ להעביר במסננת לאוורור הקמח), את קורט המלח, אבקת האפיה ולשים היטיב.
מוסיפים את האגוזים השקדים והשוקולד, מערבלים 2 דקות עד לאיחוד, מכסים היטיב ומשאירים למנוחה של שעתיים לפחות.
יוצרים כדורים, מועכים מעט בעזרת כריות האצבעות, מסדרים בתבנית מרופדת, ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות כ 25 דקות.