fbpx

עוגיות אלפחורס

ענוגות, רכות, ומפנקות, במילוי ריבת חלב וקוקוס, פריכות ומתמוססות בפה. תענוג.
רמת קושי: קל
זמן אפייה: 10-14 דקות

החומרים:

  • 2 כוסות קורנפלור (כוס = 240 מ"ל)
  • 3/4 כוס קמח נפלאות
  • 3/4 כוס אבקת סוכר
  • 150 גרם מחמאה/חמאה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית סודה
  • מעט מלח
  • 6 חלמונים

 

למילוי:

  • ריבת חלב
  • קוקוס

אופן ההכנה:

  • ללוש לבצק רך ואחיד
  • לתת מנוחה חצי שעה במקרר
  • לפתוח לעלה בעובי 1/2 ס"מ
  • לחתוך עם קורצן לעיגולים
  • לאפות בחום 160° 10-14 דקות עד להתקשות העוגיות – שימו לב העוגיות נשארות בהירות
  • להוציא ולקרר
  • למלא בריבת חלב ולגלגל בקוקוס

 

*ניתן לשמור ללא מילוי לאורך זמן בקופסאות סגורות

נועם זיגדון

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!