רמת קושי: קל
זמן אפייה: 10-14 דקות
החומרים:
- 2 כוסות קורנפלור (כוס = 240 מ"ל)
- 3/4 כוס קמח נפלאות
- 3/4 כוס אבקת סוכר
- 150 גרם מחמאה/חמאה
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1/2 כפית סודה
- מעט מלח
- 6 חלמונים
למילוי:
- ריבת חלב
- קוקוס
אופן ההכנה:
- ללוש לבצק רך ואחיד
- לתת מנוחה חצי שעה במקרר
- לפתוח לעלה בעובי 1/2 ס"מ
- לחתוך עם קורצן לעיגולים
- לאפות בחום 160° 10-14 דקות עד להתקשות העוגיות – שימו לב העוגיות נשארות בהירות
- להוציא ולקרר
- למלא בריבת חלב ולגלגל בקוקוס
*ניתן לשמור ללא מילוי לאורך זמן בקופסאות סגורות
נועם זיגדון