fbpx

עוגיות אצבעות קוקוס

רמת קושי: קל
זמן אפייה: כ-20 דקות עד שמזהיב

החומרים:

½-4  כוסות קמח תופח 'נפלאות' (כוס = 240 מ"ל)

(אפשר להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף 1 אבקת אפיה)

¼ כוס סוכר

200 גר' מחמאה (או חמאה) רכה

1 ביצה L

1/2 כפית תמצית וניל

חצי כוס שמן

חצי כוס מים

לסירופ:

2 כוסות מים  / 1 כוס סוכר / מיץ מחצי לימון

להרתיח ולבשל על אש נמוכה כ-20 דקות

אופן ההכנה:

ללוש לבצק אחיד

לגלגל לאצבעות דקות

לאפות בתנור שחומם מראש על 170° כ-20 דקות עד שמזהיב

לטבול בסירופ, לגלגל בקוקוס ולהגיש

נועם זיגדון

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!