כוס ורבע קמח כוסמין 80% (או קמח לבן)
חצי כפית אבקת אפיה
חצי כוס אבקת סוכר
חצי כוס שמן (+ כמה כפות שמן להוספה לפי הצורך)
קינמון או שקד
– מכניסים לקערה ומתחילים ללוש.
– מוסיפים כפות שמן תוך כדי לישה לפי הצורך, עד לקבלת בצק רך, נעים ולא מתפורר.
– מכדררים לגודל של עגבניות שרי, ואם צריך אפשר להוסיף טיפה שמן.
– משטחים מעט בעזרת כריות האצבעות, מניחים בתבנית ומפזרים קינמון או מניחים שקד מלמעלה.
– מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות למשך כ 20 דקות, ולבדוק את תחתית העוגיה, אם הזהיב – זה מוכן!
* המידות בכוס ח"פ לשתיה חמה