▪️250 גרם חמאה או מחמאה
▪️3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
▪️2 כוסות קמח נפלאות (כוס = 240 מ"ל)
▪️3 כפות אבקת סוכר
▪️3 כפות קורנפלור
▪️2 כפיות תמצית וניל
▪️2 כפות גדושות אבקת שקדים
▪️מטבעות שוקולד בינוניות
▫לערבב הכל יחד לבצק אחיד
▫להכניס למקרר לחצי שעה
▫ליצור כדורים קטנים כ- 14 גרם
▫להכניס במרכז מטבע שוקולד
▫ללחוץ אותו פנימה
▫לאפות בתנור בטורבו 160° כ- 20 דקות.
▫אפשר לפזר אבקת סוכר