fbpx

עוגיות 'מיני בולו מסורתי'

כמות: כ-60 עוגיות
רמת קושי: קל עד בינוני
זמן אפייה: כ – 20 דקות עד שמזהיב

החומרים:

1 ק"ג קמח 'נפלאות'

5 ביצים

1 וחצי כוסות סוכר (כוס = 240 מ"ל)

1 וחצי כוסות שמן

1/2 כוס צימוקים לבנים

1/2 כוס שקדים טחונים גס

1/2 כוס אגוזים טחונים גס

3 סוכר וניל

3 אבקת אפיה

1/4 כוס מיץ תפוזים או מים

גרידת תפוזים וגרידת לימון

1 כפית תמצית שקדים

1 כף אניס (שומר)

אופן ההכנה:

להקציף את הביצים יחד עם הסוכר לקצף תפוח

להנמיך מהירות, להוסיף שמן ולהמשיך להקציף כדקה

להחליף לוו גיטרה ולהוסיף את שאר המצרכים

לפזר מעט קמח

לתת מנוחה 20 דקות

לחלק ל-60 כדורים קטנים

לגלגל בשומשום

ליצור צורה של עלה

להניח במרכז שקד ולגלגל שוב בשומשום.

לאפות בתנור שחומם מראש על 180° כ – 20 דקות עד שמזהיב

נועם זיגדון

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!