1 ק"ג קמח 'נפלאות'
5 ביצים
1 וחצי כוסות סוכר (כוס = 240 מ"ל)
1 וחצי כוסות שמן
1/2 כוס צימוקים לבנים
1/2 כוס שקדים טחונים גס
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
3 סוכר וניל
3 אבקת אפיה
1/4 כוס מיץ תפוזים או מים
גרידת תפוזים וגרידת לימון
1 כפית תמצית שקדים
1 כף אניס (שומר)
להקציף את הביצים יחד עם הסוכר לקצף תפוח
להנמיך מהירות, להוסיף שמן ולהמשיך להקציף כדקה
להחליף לוו גיטרה ולהוסיף את שאר המצרכים
לפזר מעט קמח
לתת מנוחה 20 דקות
לחלק ל-60 כדורים קטנים
לגלגל בשומשום
ליצור צורה של עלה
להניח במרכז שקד ולגלגל שוב בשומשום.
לאפות בתנור שחומם מראש על 180° כ – 20 דקות עד שמזהיב