3 כוסות קמח כוסמין 80% (או קמח רגיל)
2 כפיות אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
חצי כוס שמן
100 גר' מרגרינה מומסת (או חמאה)
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כוס סוכר
1/3 כוס שומשום
חצי כוס קוקוס
– מכניסים הכל לקערת המיקסר, לעבד עם וו לישה לבצק אחיד ונעים (אפשר גם ידני) ולהשאיר במנוחה במשך 15 דקות.
– מעבירים למכונת בשר, ומזלפים או משטחים על נייר אפיה וחותכים עם גלגלת פיצה משוננת.
– מכניסים לתנור בחום של 180 מע' (ללא טורבו) למשך כ – 20 דק' עד שמשחים או מזהיב.
* המתכון בכוס ח"פ לשתיה חמה או בכוס אוניברסלית