כמות: כ-60 עוגיות
רמת קושי: קל
זמן אפייה: 10-15 דקות
החומרים:
- 200 גר׳ חמאה/מחמאה.
- 2 כוסות + 4 כפות שטוחות קמח תופח 'נפלאות' (או קמח רגיל ולהוסיף 1 שקית אבקת אפיה) (כוס = 240 מ"ל)
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1 כוס שוקולד צ׳יפס
- 3/4 כוס סוכר חום
- 1/4 כוס סוכר לבן
- 2 ביצים m
אופן ההכנה:
- ללוש לבצק
- לכדרר כדורים קטנים
- להניח בתנור במרווחים
- לאפות בתנור שחומם מראש על 170° למשך 10-15 דקות
נועם זיגדון