רמת קושי: קל
זמן אפייה: כ- 10 דקות
החומרים:
- 1 ק"ג קמח נפלאות
- 1 כוס שמן (כוס = 240 מ"ל)
- 1 כוס מיץ תפוזים (משקה קל)
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 מחמאה
- 1 כוס סוכר
- 2 אבקת אפיה
- 2 ביצים
למילוי:
מחית תפוחי עץ
אופן ההכנה:
- ללוש לבצק אחיד
- להכניס למקרר ל-10 דקות
- לחלק את הבצק ל-8 כדורים
- לפתוח כל כדור למלבן
- למרוח מחית תפוחי עץ לקפל שני קיפולים
- לחתוך למלבן להניח כל מלבן בתבנית
- לאפות ב-180° כ- 10 דקות או עד שמזהיב
- לפזר אבקת סוכר
נועם זיגדון