fbpx

עוגת גבינה וריבת חלב

רמת קושי: קל עד בינוני
זמן אפייה: שעתיים

החומרים:

750 גרם גבינה

6 חלמונים

1 כוס סוכר (כוס = 180 מ"ל)

1 כוס קמח

חצי כוס קורנפלור

אינסטנט פודינג ריבת חלב

סוכר וניל

שמנת מתוקה קטנה

כמה גרגרים נס קפה (של נסטלה)

לקצף:

6 חלבונים

חצי כוס סוכר

אופן ההכנה:

מקציפים בקערה את החלבונים והסוכר לקצף יציב

בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים

מקפלים בעדינות את שתי התערובות

מכניסים לתנור בחום של 140 מעלות למשך שעתיים (להקפיד לא לפתוח במהלך האפיה).

 

 

המידות בכוס ח"פ לשתיה קרה

איטל חלילי ז"ל

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!