רמת קושי: קל
החומרים:
6 ביצים L
2 כוסות סוכר (כוס = 180 מ"ל)
4\3 כוס שמן
2 אבקת אפייה
כוס מים
3 כוסות קמח לבן נפלאות
חצי כוס אינסטנט פודינג וניל
כוס אגוזים קצוצים (אגוזי מלך פקאן)
חצי כוס שוקולד מגורד בפומפייה
אופן ההכנה:
מקציפים במהירות את הביצים בקערת מיקסר יבשה, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב.
ממשיכים להקציף במהירות נמוכה ומוסיפים בעדינות את השמן, ולאחר מכן (בסדר הזה:) את המים, הקמח, הפודינג, אבקת האפיה, האגוזים והשוקולד.
ממיסים בסיר קטן מחמאה או חמאה, מברישים את התבנית היטיב, ומרססים בספרי שמן רגיל.
יוצקים את הבלילה לתבנית גבוהה, ומכניסים לתנור ומחממים ל 160 מעלות במשך קרוב לשעה.
מוציאים, הופכים את התבנית ומשאירים למשך חצי שעה בעודה הפוכה בתבנית.
איטל חלילי ז"ל