6 ביצים L
2 כוסות סוכר (כוס = 180 מ"ל)
4\3 כוס שמן
2 אבקת אפייה
כוס מים
3 כוסות קמח לבן נפלאות
חצי כוס אינסטנט פודינג וניל
כוס אגוזים קצוצים (אגוזי מלך פקאן)
חצי כוס שוקולד מגורד בפומפייה
מקציפים במהירות את הביצים בקערת מיקסר יבשה, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב.
ממשיכים להקציף במהירות נמוכה ומוסיפים בעדינות את השמן, ולאחר מכן (בסדר הזה:) את המים, הקמח, הפודינג, אבקת האפיה, האגוזים והשוקולד.
ממיסים בסיר קטן מחמאה או חמאה, מברישים את התבנית היטיב, ומרססים בספרי שמן רגיל.
יוצקים את הבלילה לתבנית גבוהה, ומכניסים לתנור ומחממים ל 160 מעלות במשך קרוב לשעה.
מוציאים, הופכים את התבנית ומשאירים למשך חצי שעה בעודה הפוכה בתבנית.