שכבה א:
▪️ 3 כוסות קמח נפלאות (כוס = 240 מ"ל)
▪️ 1 כוס סוכר
▪️ 2 סוכר וניל
▪️ 1 אבקת אפיה
▪️ 2 ביצים L
▪️ 1 כוס שמן
▪️ ½ כוס אגוזים קצוצים
שכבה ב:
▪️ 1 כוס שמן
▪️ 1 כוס סוכר
▪️ 4 ביצים L
▪️ 1 סוכר וניל
▪️ 6 כפות דבש
▪️ 4 כפות נס קפה
▪️ 3 כפות יין
שכבה ג:
▪️ 150 גרם שוקולד מריר
▪️ 9 כפות שמן
▪️ 8 כפות שטוחות קמח
שכבה א:
לערבב היטב / לשטח בתבנית / לאפות 20 דקות ב-180°
שכבה ב:
לערבב היטב / לשפוך מעל הבצק האפוי / להכניס שוב לתנור / לאפות חצי שעה נוספת
שכבה ג:
להמיס על הגז את השוקולד והשמן / להוסיף את הקמח / לבשל כ-2 דקות
למרוח מעל העוגה / להכניס למקפיא למספר שעות / לחתוך לריבועים