עוגת פרג בחושה בקלי קלות
שילוב נהדר של פרג, שוקולד וקוקוס! רכה, טעימה וקלה להכנה! יש יותר טוב מזה? רק תחליטו, חלבי או פרווה וצאו לדרך.
רמת קושי: קל
זמן הכנה: 5 דקות
זמן אפייה: 40 דקות
החומרים:
4 ביצים L
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
גביע שמנת חמוצה (או יוגורט 200 מ"ל או 3/4 כוס מיץ תפוזים)
3/4 כוס קוקוס
כוס ורבע פרג טחון
רבע כוס חלב (או מים)
כוס קמח לבן נפלאות
3 כפיות אבקת אפיה
לציפוי:
חצי כוס שמנת מתוקה (או צמחית)
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
אופן ההכנה:
– מכניסים לקערה את הביצים והסוכר ומערבבים.
– מוסיפים את כל שאר המצרכים וממשיכים לערבב עד לאיחוד.
– מעבירים לתבנית עגולה קוטר 24 או ל 2 תבניות אינגליש ומכניסים לתנור בחום 175 מע' למשך כ – 40 דקות (או עד שקיסם יוצא עם פירורים).
מכינים את הציפוי:
– מחממים את השמנת המתוקה
– שופכים על השוקולד הקצוץ
– ממתינים 3 דקות, מערבבים ומפזרים על העוגה