fbpx

עוגת קפה ומייפל בחושה

רמת קושי: קל
זמן אפייה: כ-40 דקות

החומרים:

  • 4 ביצים L
  • 1 כוס סוכר (כוס = 240 מ"ל)
  • ¼ כוס מייפל
  • 1 כפית אבקת נס קפה
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות קמח + 2 כפות
  • קורט מלח
  • אגוזי מלך קצוצים
  • ½ כוס פצפוצי שוקולד בטעם קרמל – אופציונלי

 

אופן ההכנה:

להקציף את הביצים עם הסוכר כ-5 דקות עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה

להוסיף בהדרגה את השמן, הסירופ מייפל, הקפה, תמצית הווניל והמיץ תפוזים בקערה, לערבב את הקמח, אבקת האפיה והמלח. (אני הוספתי גם פצפוצי שוקולד בטעם קרמל )

לקפל את הקמח והבלילה

לצקת לתבנית משומנת

לפזר מעל אגוזים קצוצים

לאפות בתנור שחומם מראש  על 180° כ-40 דקות

כשהעוגה יוצאת מהתנור בעודה חמה לזלף עליה סירופ מייפל

נועם זיגדון

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!