רמת קושי: קל
זמן בישול: 6 דקות
החומרים:
- 4 ביצים L
- 3/4 כוס סוכר
- 1/2 כוס שמן (כוס = 240 מ"ל)
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס שוקולית
- 2 כפות גדושות קקאו
לציפוי:
- 1/2 כוס שמנת צמחית
- 100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
לערבב במטרפה ולהוסיף לסירוגין:
- 1 כוס קמח
- 1 כוס מים חמימים
לצקת את הבלילה לתבנית משומנת ולהכניס למיקרו על עוצמה הכי גבוהה למשך 6 דקות
אם עדיין קצת רוטט מוסיפים עוד דקה
ציפוי: להמיס על הגז או במיקרוגל:
לצקת מעל העוגה
וזהו…
נועם זיגדון