החומרים:
*לבצק:*
- 1 ק"ג קמח נפלאות
- 3 כפות שמרים יבשים
- ½ כוס סוכר
- 100 גרם חמאה או מחמאה רכה
- 2 כוסות מים חמימים
- ½ כוס שמן
- 2 ביצים
ללוש לבצק אחיד ורך ולהתפיח כשעה
למילוי שוקולד וסירופ:
*למילוי שוקולד – לערבב בקערה:*
- 1 אינסטנט פודינג שוקולד / וניל
- 2 כוסות סוכר
- 3/4 כוס מים
- 1/2כוס שמן
- 8 כפות קקאו
- 2 כפיות נס קפה
*לסירופ:*
- ½ כוס מים
- ½כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
לבשל מספר דקות על אש נמוכה
אופן ההכנה:
לחלק את הבצק ל-5 חלקים שווים
כל חלק לפתוח למלבן דק וארוך ולמרוח בנדיבות את מילוי השוקולד
לגלגל לרולדה
להכניס למקפיא ל-20 דקות
לחצות את הרולדה
לגלגל לבורג
להכניס לתבנית
להתפיח שוב
לאפות בתנור שחומם מראש על 180° עד שמזהיב
להוציא ולהבריש בסירופ בעוד העוגה חמה
נועם זיגדון