fbpx

עוגת שמרים קראנץ' שוקולד

החומרים:

 

*לבצק:*

  • 1 ק"ג קמח נפלאות
  • 3 כפות שמרים יבשים
  • ½ כוס סוכר
  • 100 גרם חמאה או מחמאה רכה
  • 2 כוסות מים חמימים
  • ½ כוס שמן
  • 2 ביצים

ללוש לבצק אחיד ורך ולהתפיח כשעה

למילוי שוקולד וסירופ:

 

*למילוי שוקולד – לערבב בקערה:*

  • 1 אינסטנט פודינג שוקולד / וניל
  • 2 כוסות סוכר
  • 3/4 כוס מים
  • 1/2כוס שמן
  • 8 כפות קקאו
  • 2 כפיות נס קפה

 

*לסירופ:*

  • ½ כוס מים
  • ½כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

לבשל מספר דקות על אש נמוכה

אופן ההכנה:

לחלק את הבצק ל-5 חלקים שווים

כל חלק לפתוח למלבן דק וארוך ולמרוח בנדיבות את מילוי השוקולד

לגלגל לרולדה

להכניס למקפיא ל-20 דקות

לחצות את הרולדה

לגלגל לבורג

להכניס לתבנית

להתפיח שוב

לאפות בתנור שחומם מראש על 180° עד שמזהיב

להוציא ולהבריש בסירופ בעוד העוגה חמה

נועם זיגדון

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!