דילוג לתוכן
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
תפריט
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
האתר
בהרצה
₪
0.00
0
עגלת קניות
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
תפריט
בית
אודות
חנות
מתכונים
טיפים לאפיה
שאלות נפוצות
בלוג
איפה קונים?
יצירת קשר
₪
0.00
0
עגלת קניות
עוגות
עוגת תפוזים רכה וגבוהה
רמת קושי:
קל
זמן אפייה:
כ-50 דקות
החומרים:
7 ביצים L
¼-1 כוסות סוכר
(כוס = 240 מ"ל)
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 כפית תמצית וניל
• ½-2 כוסות קמח תופח 'נפלאות' (אם אין קמח תופח אפשר להשתמש בקמח לבן ולהוסיף 1 שקית א. אפיה
אופן ההכנה:
להפריד את הביצים
לחלמונים להוסיף בהדרגה ¼ כוס סוכר, שמן, תמצית וניל, מיץ תפוזים, וקמח תופח ולערבב היטב
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב
לקפל את החלבונים והחלמונים
לצקת לתבנית 26 גבוהה
לאפות בתנור שחומם מראש על 180° כ-50 דקות
לקרר 2 דקות
לפרוס על השיש ניילון נצמד
להפוך את העוגה, להצמיד את הניילון לדופן התבנית, לכסות במגבת ולקרר כשעה
אחרי שהעוגה התקררה להפוך את התבנית
אפשר לבזוק אבקת סוכר או לצפות בגנאש
נועם זיגדון
חזרה לכל המתכונים
הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'
וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!
רשמו אותי
הצטרפות לקבוצת
ה-WhatsApp שלנו