החומרים:
4 תפוחים זהובים קלופים לקוביות (ניתן להחליף למשמשים, אפרסקים, אגסים וכדומה)
חופן צימוקים צהובים
חופן חמוציות
חופן אגוזי מלך שבורים גס
כף מייפל
2 אבקת אפייה
כוס סוכר חום בהיר (כוס = 180 מ"ל)
כף תמצית וניל
חצי כפית קינמון
2.5 כוסות קמח כוסמין 80% נפלאות
כוס אינסטנט פודינג וניל
קורט מלח (מנטרל את ריח הביצים)
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים טבעי
לציפוי לזילוף:
לציפוי :
מעט אגוזי מלך טחונים מעורבבים עם מעט סוכר חום
לזילוף:
מעט מייפל
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הביצים, הסוכר והמלח, מוסיפים את השמן והמיץ, ולאחר מכן את הקמח, אבקת האפיה, הפודינג, תמצית הווניל, הקינמון והמייפל, מערבבים היטיב בעזרת מטריפה, ומוסיפים את התפוחים, הצימוקים, החמוציות, והאגוזים.
יוצקים לתבניות מוארכות (עד לגובה מחצית התבנית) מפזרים את תערובת הציפוי ומכניסים לתנור בחום של 160 מעלות למשך כ 45 – 50 דקות.
בודקים בעזרת קיסם יבש, מוציאים, מקררים ומזלפים מעט מייפל.