fbpx

פחזניות ברבור במילוי קצפת

רמת קושי: בינוני
זמן הכנה: 35 דקות
זמן אפייה: 35 דקות

החומרים:

לבצק:

▪200 גרם מרגרינה

▪קורט מלח

▪2 כוסות מים (כוס = 240 מ"ל)

▪2 כוסות קמח נפלאות

▪5 ביצים

למילוי:

▪1 אינסטנט פודינג וניל

▪2 שמנת מתוקה/ צמחית

▪1 כוס חלב

▪2 כפות סוכר

לפיזור מלמעלה: אבקת סוכר / סירופ שוקולד

אופן ההכנה:

הכנת הבצק:

▫מבשלים בסיר את המרגרינה, המלח והמים עד לרתיחה

▫מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מורידים מהאש וממתינים להתקררות מלאה.

▫מעבירים למיקסר ומוסיפים את הביצים בזהירות ותוך כדי בחישה עד לקבלת מרקם של ממרח

▫מכניסים לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים עיגולים בקוטר כ-4 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה עם מרווחים של 3-4 ס"מ.

▫בשקית זילוף עם חור בינוני מעצבים את ראש הברבור (צורת סימן שאלה) על נייר האפיה.

▫מכניסים לתנור שחומם מראש על- 180° למשך כ- 35 דקות עד להשחמה. פותחים מעט את הדלת של התנור לשחרר אדים. ומשאירים בתנור למשך כ-20 דקות

 

הכנת הקצפת:

▫מקציפים במיקסר את כל המצרכים עד לקבלת קצף יציב.

 

הכנת הברבורים:

▫חותכים מהפחזנית את החלק העליון, חוצים אותו לשניים – אלו יהיו הכנפיים.

▫בתוך הפחזנית מזלפים את הקצפת בעזרת שקית זילוף עם צנתר כוכב.

▫מעל הקצפת מניחים את הכנפיים של הברבור משני צידי הפחזנית ואת ראש הברבור מניחים מקדימה.

▫בזמן ההגשה פזרו אבקת סוכר וסירופ שוקולד למראה מושלם

נועם זיגדון

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!