כמות: כ-8 פיתות
רמת קושי: קל
החומרים:
- 1 ק"ג קמח כוסמין לבן
- 2 כפות שמרים
- 1 כף משפר אפיה
- 1 אבקת אפיה
- 2 ביצים
- 3 וחצי כוסות מים פושרים
- 1 כף מלח
- 1/2 כוס שמן
המידות בכוס ח"פ לשתייה קרה (180 מ"ל)
אופן ההכנה:
- ללוש לבצק דביק ולהתפיח עד להכפלת הנפח
- להוריד אויר ולהתפיח שוב
- לחמם סיר גריל ולשמן עם נייר אפיה
- בעזרת ידיים רטובות, לקחת חתיכה, למתוח אותה ולהניח בגריל
- לסגור את המכסה ולאפות עד שמשחים
נועם זיגדון