fbpx

פיתות נפתחות בקלי קלות

כמות: 8 פיתות
רמת קושי: קל עד בינוני
זמן אפייה: 8 דק

החומרים:

½ ק"ג קמח נפלאות

1 כף שמרים יבשים

1 כף סוכר

½ כף מלח

¼-1 כוסות מים פושרים (כוס = 240 מ"ל)

2 כפות שמן

 

אופן ההכנה:

ללוש לבצק רך ואחיד כ-5 דקות ולהתפיח כשעה

להוריד אוויר ולחלק ל-8 כדורים שווים

לפזר על המשטח העבודה קמח ולרדד לפיתה בעובי 1/2 ס"מ

להשאיר לתפיחה כ-20 דקות

בזהירות, מבלי לפגוע בתפיחה להניח את הפיתה הפוך שהחלק העליון כלפי מטה

לאפות בתנור שחומם מראש על 230° כ-8 דקות

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!