1 כוס מים (כוס = 240 מ"ל)
100 גרם חמאה או מחמאה
2 כפות סוכר
¼ כפית מלח
½ כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
3 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כפית קינמון
להמיס את המים עם המחמאה, תמצית הוניל והמלח
כשהמים רותחים להוסיף את הקמח ולערבב טוב עד שהקמח נפרד מדפנות הסיר
להעביר לקערת המיקסר, לקרר מעט ולהוסיף ביצה אחר ביצה (רק שביצה אחת נטמעת להוסיף את הביצה הבאה)
להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב
לזלף פסים על נייר אפיה משומן
להכניס למקפיא לשעה
לחמם סיר עם שמן עמוק ולטגן את הצורוס משני הצדדים עד שמזהיב
לגלגל בסוכר וקינמון