fbpx

אצ'רולי חצ'פורי

מאפה גאורגי שהוא לא פחות ממושלם!
כמות: 5 – 8
רמת קושי: בינוני

החומרים:

  • 1/2 ק"ג קמח נפלאות
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1/2 כף מלח
  • 1 כף סוכר
  • 1 שמנת חמוצה 
  • 1 ביצה L
  • 1/4 כוס מים פושרים (כוס = 240 מ"ל)
  • 1/4 כוס שמן

 

למילוי

  • 1/2 קילו גבינת כנען או טוב טעם 
  • 1/2 ק"ג גבינת חמד 5%
  • 150 גרם גבינה מוצרלה מגורדת
  • 100 גרם גבינת גרנה פדנו – לא חובה
  • 100 גרם גבינה בולגרית – לא חובה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • מעט מלח 

להברשה:

  • 25 גרם חמאה מומסת 
  • 1 ביצה

אופן ההכנה:

 

♦ לחלק את הבצק ל 5-7 חלקים / לפתוח למלבן / לשים בקצוות כף מילוי / לסגור את הקצוות / לשים בשולים שכבה של גבינה ולעטוף את הגבינה בבצק 

♦ במרכז למלא בנדיבות בגבינה ולהתפיח כחצי שעה 

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!