fbpx

בייגלה ממולא בגבינות מתובלות

כמות: 10 יחידות
רמת קושי: קל עד בינוני
זמן אפייה: 25 דקות.

החומרים:

1 ק"ג קמח חיטה לבן נפלאות

8 כפות סוכר

2 כפות שמרים יבשים

כף משפר אפייה

כף ורבע מלח

2 ביצים

2 כוסות מים פושרים (כוס = 180 מ"ל)

רבע כוס שמן זית

למילוי ולציפוי:

 

למילוי:

גבינת חמד / גבינה בולגרית במליחות מעודנת / 50 גרם חמאה מומסת / 6 שיני שום כתושים / פטרוזיליה יבשה ולערבב הכל יחד.

(אפשר להכין מילוי גם מרוטב פיצה, גבינה צהובה וזיתים)

 

לציפוי:

קערת מים

צלחת שומשום

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר מערבבים את השמרים המים הסוכר עד שאין גושים והשמרים תופחים.

מוסיפים את הקמח ושאר הנוזלים בהדרגה ותוך כדי לישה איטית ומוסיפים את הביצים,

השמן, והמלח עד לקבלת מרקם מעט דביק.

משמנים את הבצק ומתפיחים 45 דקות.

מחלקים לכדורים במשקל 120 גרם, מרדדים, שמים מילוי, מגלגלים לנחש וסגרים לבייגל.

טובלים כל בייגל במים ואז בשומשום, מסדרים בתבנית, מכסים ומשאירים למנוחה כשעה.

מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ללא טורבו למשך 25 דקות, מוציאים ומגישים

איטל חלילי ז"ל

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!