fbpx

מאפינס מושלמים

מגיעים אורחים? עם ילדים? תוכלו לכבד אותם בעוגה אישית, מיוחדת ומרשימה. מאפה שוקוצ'יפס קל להכנה ושווה לכל נפש.
רמת קושי: קל
זמן הכנה: 15 דקות
זמן אפייה: 17 דקות

החומרים:

250 מ"ל שמנת מתוקה או צימחית
כוס וחצי סוכר
2 ביצים
כוס ורבע קמח (175 גר')
כפית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
חצי כפית מלח
כוס וחצי שוקולד צ'יפס (חלבי או מריר)

* המידות בכוס מדידה או כוס ח"פ לשתיה חמה

אופן ההכנה:

– מכניסים לקערת המיקסר את השמנת והסוכר ומקציפים לקצפת יציבה.

– מנמיכים מהירות ומוסיפים את הביצים ומערבבים עד לאיחוד.

– מוסיפים את הקמח, אבקת אפיה, תמצית וניל, מלח ומערבבים עד לאיחוד.

– מוסיפים את השוקולד ומקפלים לתערובת.

– מעבירים למנג'טים (בתבנית מאפינס ובגובה של 3/4) או לתבניות נייר לקאפקייקס, ואופים במשך כ 17 דקות בחום של 190 מע'.

– בודקים עם קיסם (לא לפתוח ב 17 הדקות הראשונות).

– מוציאים, מקררים ומגישים.

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!