המצרכים:
250 מ"ל שמנת צמחית או מתוקה
1 ביצה L
⅔ כוס סוכר (כוס = 240 מ"ל)
¼ כוס שמן
½-1 כוסות קמח תופח 'נפלאות'
1 כפית תמצית וניל
מטבעות שוקולד
לגנאש:
½ כוס שמנת מתוקה/צמחית
100 גרם שוקולד מריר
להמיס במיקרוגל או על הגז
לקישוט: גביעי גלידה קטנים, סוכריות מכל סוג, ועוד ככל העולה על רוחכם..
להקציף במטרפה את הביצה עם השמנת המתוקה, התמצית וניל והשמן, להוסיף את הסוכר והקמח ולערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה
לצקת לתוך תבנית מאפנס
להטביע מטבע שוקולד
לאפות בתנור שחומם מראש על 180° עד שקיסם יוצא יבש (כרבע שעה)
לקשט כיד הדמיון עד דלא ידע..