4 ביצים גדולות
2 כוסות סוכר חום / לבן (כוס = 180 מ"ל)
4\3 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
חצי חפיסת שוקולד מריר מגורד
חצי כוס קוקוס
כוס וחצי אגוזי מלך גרוסים או טחונים
2 כוסות קמח לבן נפלאות
פקק תמצית וניל
קורט קינמון
קורט מלח
מה עוד?
תבניות מאפינס אישיות
אבקת סוכר לפיזור
מערבלים במהירות בקערת המיקסר את הביצים והסוכר במשך כ 2 דקות, ומוסיפים את השמן והמיץ.
מורידים מהירות (או עוצרים את המיקסר) ומוסיפים את שאר המצרכים, וממשיכים לערבל עד לאיחוד.
מכניסים לתבניות מאפינס, ומכניסים לתנור בחום של 160 מעלות במשך קרוב לשעה.
מוציאים, מקררים מעט ומפזרים אבקת סוכר.