1/2 ק"ג קמח תופח נפלאות
1 כוס שמן (כוס = 180 מ"ל)
1.5 כוס מים חמים
2 סוכר וניל
קורט מלח
חצי קילו תמרים מג 'הול להשרות לילה במים, ולאחר מכן כמה שעות במקפיא, להפשיר, ולמעוך לממרח.
להוסיף כף גרדת תפוז / קורט קינמון / סוכר וניל ולערבב.
לבצק:
מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד ומשאירים למנוחה רבע שעה.
מחלקים את הבצק לכדורים, משטחים עם היד לעיגול, וסוגרים בצורה שרוצים. (אפשר לסגור לכדור, להפוך, ולעשות צורות עם צובטן).
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות עד להשחמה.
מוציאים ומפזרים אבקת סוכר.