fbpx

עוגת וניל עם אגוזים קצוצים ושוקולד מגורד.

רמת קושי: קל

החומרים:

6 ביצים L

2 כוסות סוכר (כוס = 180 מ"ל)

4\3 כוס שמן

2 אבקת אפייה

כוס מים

3 כוסות קמח לבן נפלאות

חצי כוס אינסטנט פודינג וניל

כוס אגוזים קצוצים (אגוזי מלך פקאן)

חצי כוס שוקולד מגורד בפומפייה

אופן ההכנה:

מקציפים במהירות את הביצים בקערת מיקסר יבשה, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב.

ממשיכים להקציף במהירות נמוכה ומוסיפים בעדינות את השמן, ולאחר מכן (בסדר הזה:) את המים, הקמח, הפודינג, אבקת האפיה, האגוזים והשוקולד.

 

ממיסים בסיר קטן מחמאה או חמאה, מברישים את התבנית היטיב, ומרססים בספרי שמן רגיל.

יוצקים את הבלילה לתבנית גבוהה, ומכניסים לתנור ומחממים ל 160 מעלות במשך קרוב לשעה.

מוציאים, הופכים את התבנית ומשאירים למשך חצי שעה בעודה הפוכה בתבנית.

איטל חלילי ז"ל

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!