4 ביצים
2 כוסות סוכר (כוס = 180 מ"ל)
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ ענבים
2 אבקת אפייה
חצי חבילה שוקולד מריר מגורד
2 כוסות קמח כוסמין לבן (או קמח רגיל)
1 כף רום
1 כוס פודינג וניל
פירות יבשים קצוצים (אגוזי מלך / צימוקים / פפאיה אדומה / מישמש / אגוזי לוז / שבבי שקדים ועוד
מקציפים את הביצים עם סוכר למרקם מעט יציב ומוסיפים בהדרגה את השמן, מיץ הענבים ושאר החומרים ומערבלים שתי דקות.
משמנים תבנית גבוהה, יוצקים את הבלילה ומכניסים לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה.
מכבים, משאירים בתנור סגור 20 דקות, מוציאים, מקררים ומגישים.