fbpx

עוגת פירות יבשים

אוורירית ומלאת טעם
רמת קושי: בינוני

החומרים:

4 ביצים

2 כוסות סוכר (כוס = 180 מ"ל)

חצי כוס שמן

חצי כוס מיץ ענבים

2 אבקת אפייה

חצי חבילה שוקולד מריר מגורד

2 כוסות קמח כוסמין לבן  (או קמח רגיל)

1 כף רום

1 כוס פודינג וניל

פירות יבשים קצוצים (אגוזי מלך / צימוקים / פפאיה אדומה / מישמש / אגוזי לוז / שבבי שקדים ועוד

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים עם סוכר למרקם מעט יציב ומוסיפים בהדרגה את השמן, מיץ הענבים ושאר החומרים ומערבלים שתי דקות.

משמנים תבנית גבוהה, יוצקים את הבלילה ומכניסים לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה.

מכבים, משאירים בתנור סגור 20 דקות, מוציאים, מקררים ומגישים.

איטל חלילי ז"ל

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!