fbpx

עוגת שיש עם שוקולד צ'יפס

גבוהה, טעימה ומיוחדת, רכה מבפנים ופריכה מבחוץ. תענוג!
רמת קושי: קל

החומרים:

6 ביצים גודל L

2 כוסות סוכר לבן (כוס = 180 מ"ל)

סוכר וניל

2 אבקת אפיה

4\3 כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

2 כוסות קמח לבן נפלאות

כוס של פודינג וניל

שוקולד צ'יפס קטנים

 

מה עוד:

תבנית עגולה גבוהה, עדיף עם חור במרכז.

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים, הסוכר, וסוכר הווניל בקערה יבשה עד לקבלת מרקם מוצק.

מוסיפים בזהירות ובהדרגה את השמן, מקציפים עוד מעט מוסיפים את המיץ ולאחר מכן את הקמח, הפודינג ואבקת האפיה.

לוקחים חופן שוקולד צ'יפס, ומקמחים אותם בקערה נפרדת.

שופכים את התערובת לתבנית משומנת מעט, מוסיפים את השוקולד צ'יפס המקומח, ומערבבים בזהירות.

מכניסים לתנור בחום של 165 מעלות במשך קרוב לשעה, מכבים את התנור ומשאירים למנוחה של כמה דקות, מוציאים והופכים.

אפשר להבריש במעט מיץ תפוזים.

איטל חלילי ז"ל

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!